Urtarrilaren 8-9ko kronikak.

Gabonak igaro ondoren, Klubeko bost talde itzuli ziren lehiaketara asteburu honetan. Azken orduan, Infantil Emakumezkoen partida bertan behera gelditu zen.

1. LURRALDEKO EMAKUMEZKOAK

Berriro ere 10 jokalarirekin eta horietako 7 jubenilak. Horrela zaila da, baina lehen zatian aurpegia eman genuen Olaiaren ekarpenari esker, oso ondo egon baitzen. Atsedenaldian, 13 eta 9.

Bigarren zatiaren hasieran pixka bat jaitsi ginen eta Lezokoak 10 goleko aldea lortu zuten. UROLA EK URZUMeko nesken azken saiakerak 28 eta 21ean utzi zuen markagailua. Ikaragarria da neskek erakusten duten grina eta nola borrokatzen diren amaieraraino. Hobetzen jarraituko dugu.

MUNTTARPE, 28 - UROLA EK URZUM, 21

KADETE GIZONEZKOAK ERRENDIMENDUA

Errendimendu-kadeteek garaipen garrantzitsu eta landua liga erregularreko lehen bi postuetarako borrokan zuzeneko arerio baten aurka, Euskal Ligara igotzeko Play Off-a jokatzeko eskubidea ematen baitute.

Iñigoren eta Unairen mutilak ia beti 1 edo 2 golez izan ziren aurretik, baina partida ez zen hautsi azken 15-10 minutuetara arte. Zarautzek, pibotean egindako bikoizketekin eta ezker hegaleko jaurtiketekin, erraz egiten zigun gola. Naiz eta aukera asko huts egin, guk ere ate aurrean asmatu genuen.

Bigarren zatian, UROLA EK RS ARALAR taldeak 6-0 defentsa ezarri zuen eta bisitariei askoz gehiago kostatu zitzaien gol egitea. Anderrek kontraerasora ateratzeko aukera eman zuten geldiketa onak egin zituen eta bi puntuak etxean gelditu ziren.

Bi partida falta dira (datorren asteburuan jokatuko dira) mailaz igotzeko Play Offera iristen saiatzeko, denboraldiaren hasierako helburuetako bat, eta bizirik jarraitzen dugu. Animo ! Eutsi !

Partidako atsedenaldian BM SUPERMERKATUAK emandako Umearen Loteriaren otarra eman zen.

UROLA EK RS ARALAR, 37 - ZARAUTZ A, 30

INFANTIL GIZONEZKOAK

Partida gogorra, azken hamabost minutuak biz-biziak eta zirraragarriak izan ziren, horitxoak baino handiagoak diren Hondarribiko infantilen aurka. UROLA EK GOIERRI BUSekoek arraza eta tiki-taka erakutsi zituzten partida aurrera ateratzeko. Taldea zoriondu behar dugu, entrenamendu bakar batekin ez baitzegoen maniobra-tarte handirik.