ESKOLA KIROLA

Asteburu honetan 5. eta 6. mailako neska/mutilak minieskubaloian jokatzen hasiko dira. Partiduetan argazkiak aterako ditugu. Argazkiak eta jardunaldietako emaitzak web orri honetan ikusi ahal izango dira.

ESKOLA KIROLA. ALEBIN MUTILAK ETA NESKAK .
1. JARDUNALDIA 2008 Azaroaren 29an

ALEBIN MUTILAK 5. MAILA

UZIkastola “A” - GAINZURI “A” Ispilla Kiroldegian 09:00etan
UZIkastola “B”- LA SALLE “A” Ispilla kiroldegian 10:00etan.
UZIkastola “C”- HAZTEGI “B” La Salle Ikastetxean 10,00etan.
HAZTEGI “A” - D. AGIRRE “A” D. Agirre Ikastetxean 12,15etan.

ALEBIN MUTILAK 6. MAILA

UZIkastola “D” - LA SALLE “B” Ispilla kiroldegian 11,00etan.
GAINZURI “C”- D. AGIRRE “B” La Salle Ikastetxean 11,00tan
HAZTEGI “C” D. AGIRRE “C” D. Agirre Ikastetxean 11,15etan
HAZTEGI “D” GAINZURI “B” La Salle Ikastetxean 12,00tan

ALEBIN NESKAK 5 + 6. MAILA

HAZTEGI “A” - UZIkastola “A” Ispilla kiroldegian 09,00tan.
LA SALLE “B” - UZIkastola “B” Ispilla kiroldegian 10,00etan.
D. AGIRRE “B”- LA SALLE “B” Ispilla kiroldegian 11,00etan.
HAZTEGI “B” - GAINZURI “B” D. Agirre Ikastetxean 10,15etan.
D. AGIRRE “A” - GAINZURI “A” D. Agirre Ikastetxean 09,15etan.

OHARRA: Gipuzkoako Foru Aldundiak mini-eskubaloian jokatzeko onartutako arauak jarraituko dira. Arautegi hau www.kirolak.net orrian, eskola kirola atalean, begiratu daitezke.
Arauen laburpena:
* 10 minuko 4 zati. 2 zati = aldi bat. Zatien artean 2 minutuko atsedenaldia. Aldien artean 6 minutuko atsedenaldia.
* Jokalari guztiek, gutxienez, zati bat jokatu beharko dute.
*Aldaketak atsedenaldietan, 4. zatian edozein unetan edo lesiogatik.
* Zati bakoitzean atezaina ezberdina izango da.
* Defentsa itxiak (4:0) eta mistoak debekaturik daude. Defentsak banakakoak eta irekiak (3:3) izan behar dira.
* Penaltia, jaso duen jokalariak jaurtiko du.
* Protestak, irainak, gutxiespen keinuak... penalti batekin zigortuko dira. Gainera baloia aurkarien esku jarraituko du.
* Alboko sakea egiteko marra zapaldu beharra dago. Aurkaria, gutxienez, 2m-tara kokatuko da.
* Gola denean, atezainak aterako du, 3m-ko marra zapalduz.
* Emaitza:
1. eta 2. zatietako golak gehitu eta irabazlearentzat puntu bat. Berdinketa emango balitz, ez da punturik banatzen.
Azken emaitza, bi aldien emaitza gehituko da. Beraz, hauek dira emaitza posibleak: 0-0; 1-0; 0-1; 1-1; 2-0; 0-2.