Urriaren 16-17ko asteburuan gure taldeek jokatutako partida batzuen kronikak.

Urriaren 16-17ko asteburuan gure taldeek jokatutako partida batzuen kronikak. Azpimarratzekoa da prestakuntza taldeek lortu dutela garaipena, eta seniorrek eta jubenilak, berriz, belaunikatu beharra izan dutela.

1. LURRALDEKO GIZONEZKOAK
Beste behin ere ez zen saririk izan Donibaneko bisitan. Jokaleku hori madarikatua izaten hasi da azken denboraldietan puntuatzeko.

Partida, espero bezala, berdindua izan zen, eta atsedenaldiko 16-14koak hala islatzen zuen. Markagailuan aurreratzeko aukeraren bat izan genuen bakoitzean, ezinezkoa izan zen hainbat arrazoirengatik: gure akats ez-derrigortuak, aurkariaren merezimenduak edo arbitroen erabaki eztabaidagarriak... Hala ere, aukerak izan genituen partidaren azken minutuetara arte. Baina ezin izan zen izan, prezipitazioak eta emozioen kudeaketa txarrak behin betiko 29-26ra eraman gintuzten.ç

Datorren larunbatean, 18:00etan, Ispillan, Hondarribiko borrokalari baten aurrean jaiki eta lehen bi jardunaldietako emaitza eta sentsazio onei jarraipena eman behar zaie.

1. LURRALDEKO EMAKUMEZKOAK
Tolosa CFren nagusitasuna nabaritu den partida. Lehen 10 minutuak nahiko parekatuak izan ondoren, bisitariak markagailuan joan dira gure akatsak eta gola sartzea kostatzen zaiguna aprobetxatuz. 5-17 atsedenaldian. Bigarren zatian grina handiagoarekin aritu gara eta zatian berdinketa lortzeko gai izan gara.

Mundu bat kostatzen zaigu defentsan zein erasoan sendo jokatzea. Nesken jarrera goraipatzeko, markagailuan azpitik joan arren partida osoan zehar borrokan jarraitu baitute. Ikasten jarraitzea besterik ez zaigu geratzen.

2. LURRALDEKO GIZONEZKOAK
Hernaniarren merezitako garaipena, Urolako mutilen partida txar batean. Lehenengo zatia 14-12ko markagailuarekin amaitu zen, eta bigarrenean are gehiago okertu genuen gure

JUBENIL GIZONEZKOAK

Goitik behera etorri den gure jubenil taldearen porrota. Unai nabarmendu zen atetzaintzan, esku-hartze eta geldiketa bikainak eginez. Lehen minutuetan ondo hasi ziren, baina pixkanaka ideiarik gabe geratu ziren eta orain arte landutakoa ezin izan zuten garatu. Estrategia- eta jokalari-aldakeak ez ziren aski izan ia beti markagailuan aurretik egon ginen partida arrakastaz ateratzeko. Kategoria berrira egokitzeko lanean jarraitzea besterik ez zaigu geratzen.

KADETE GIZONEZKOAK ERRENDIMENDUA · . 4.garaipena jarraian lortzen duten mutilen beste partida on bat. Horixoen tamaina eta kalitatea 10. minututik aurrera nabaritu zen. Minutu horretan, Urola markagailuan urruntzen hasi zen, haren defentsari eta kontrako atearen aurrean erakutsitako eraginkortasunari esker. Hondarribiaren aurkako hurrengo partidan pentsatzera, gogorragoa izango baita
Bera Bera, 22 - UROLA RS ARALAR, 43

KADETE EMAKUMEZKOAK ERRENDIMENDUA ·
Zalantza eta beldur handiz hasi zen partida, aurredenboraldian haien aurka jokatu eta 12gatik galdu zelako Ordizian. Pixkanaka-pixkanaka haziz joan ziren eta arerioari aurre egiteko gai zirela konturatu ziren. Ahalegin handiz, ustekabeko bi puntu ekarri zituzten gure neskak. Lan asko dago aurretik, baina pixkanaka hobetzen ari dira eta gorantz joan daiteke.

UROLA CONSTRUCCIONES ANTIO, 26 - Ordizia, 24

INFANTIL EMAKUMEZKOAK

Akatsen batekin hasi zen nesken denboraldiko lehen partida ofiziala. Baina, apurka-apurka, jarrera hobetuz, hazi egin ziren. Bat baten aurkakoak ondo jokatu zituzten, pase eta jarraipenak ziurtasunez egin.... Markagailuan aurretik izan ziren une oro, eta atsedenaldiko 10-5ekoak kontrako atearen aurrean eraginkortasuna eta gure atezainaren geldiketak saritzen zuen. Banakako defentsa ere garrantzitsua izan zen, neskek baloi dezente lapurtu baitzituzten.

Orain lanean jarraitu, konstante izaten saiatu eta denboraldian zehar ikasten jarraitu behar dugu.