OTSAILAREN 17KO ETA 18KO KRONIKAK ETA EMAITZAK

Asteburuan otsaileko bazkideentzako zozketa egin zen eta 43. bazkidea, Ana Agirre, izan zen irabazlea. Zorionak eta gozatu ATA HARATEGIA URDAITEGIAk emandako produktuez.

Aurreko asteburuan Klubeko talde gutxik hartu zuten parte, inauteriak zirela eta. Oraingoan, ia guztiek zuten partida, sei garaipen eta hiru porroteko balantze onarekin. Bitxikeria gisa, Ispillatik urrun jokatu zuten talde guztiak itzuli ziren bi puntuekin, eta emakumezkoen talde guztiek lortu zuten garaipena.

1. LURRALDEKO GIZONEZKOAK

UROLA EK LAZTIMENDIrentzat partida garrantzitsua, sailkapeneko goialdeko postuak ez galtzeko, baina inoiz ezin izan zuen Hondarribiarekin. Bisitariak beti egon ziren aurretik markagailuan, eta hamabosgarren minuturako lau goleko abantaila zuten, eta etxekoak hutsartea eskatzera behartu zituen.

Hortik aurrera, egoera errepikatu egiten zen. Iñakik entrenatutakoek aldeak laburtzen zituzten, gol bakar batera jartzen ziren eta berdintzeko baloia ere zuten, baina jaurtiketa argiak huts egiten zituzten, pase txarrak egiten zituzten eta hondarribiarrek berriro ere aldea handitzen zuten. Adibidez, bi minutu eta hogeita hamar segundo falta zirela, markagailuak 22 - 23 itxaropentsua adierazten zuen, eta amaierara 23 eta 25 iritsi ziren.

Horiak bereizten zituen nortasuna galdu egin da, defentsarako sendotasunetik abiatuta korrika egin ahal izateko eta, ezinezkoa bada, estatikoari sistemen bidez eraso eginez amaitzeko. Matematikak kontrakoa esaten ez duen bitartean, lehiatzen jarraituko dugu, eta jokoan oreka bilatzea espero dugu. Partida bakoitzean ahalik eta bertsiorik onena ematen saiatuko gara, lasaitasunez.

UROLA EK LAZTIMENDI, 23 - DONE PEDRO HONDARRIBIA BIDASOA, 25

JUBENIL GIZONEZKOAK

UROLA EK ANTONIO ARANZADI garaipenaren ildora itzuli zen. Lehen zatia oso berdindua izan zen arren, bigarrenean gure mutilek defentsan sendoago aritu ziren, eta horrek aukera eman zien korrika egiteko. Abiadura hori funtsezkoa izan zen, kontaun izanik urnietarrak bederatzi jokalari besterik ez zituztela eta jokalari onenetako batzuk falta zituztela.

UROLA EK ANTONIO ARANZADI, 30 - URNIETA GURIA JATETXE, 22

KADETE GIZONEZKOAK · EUSKAL LIGA

UROLA EK RSAk Ispillan galdu zuen Bidasoaren aurka, etxekoei dagokionez, bi zati izan zituen partidan.

Lehen erdian taldeak borrokatu eta joko duin bat egin zuen, eta beti markagailuan azpitik egon zen arren, desabantaila ez zen lau gol baino gehiagokoa izan.

Bigarren erdian, Bidasoak joko-maila igo zuen, eta gure mutilek amore eman eta ordura arte borrokatu zuten partida bat bota zuten.

Bigarren zatiaren jarrera ez zen izan behar lukeena. Galtzen jakin behar da eta, ahal den neurrian, borrokan jarraitu, aurpegia eman eta ikasi.

Aurrerantzean jarrera aldatzea eta talde honi dagokion bertsioa ematea espero dugu.