UROLA EK LAZTIMENDIREN PORROT MINGARRIA

alt

Lloreten aurreikusitakoaren arabera

1. LURRALDEKO GIZONEZKOAK

UROLA EK LAZTIMENDIren porrot mingarria 23-24, Arrasateren aurka, Ispillan. Izan ere, jardunaldiko gainerako partiden emaitzen konbinazioak mailaz igotzeko faserik gabe utzi gintuen azkenean.

Hasiera orekatuaren ondoren, eta bisitariek abantaila txiki batzuk izan arren, Urolak 4/5 goleko errentak lortu zituen, eta jokoan sentsazio onak izan zituen. Halaxe erakusten du atsedenaldiko 15 eta 12ekoak.

Hala ere, bigarren zatiaren hasiera ez zen nahi bezalakoa izan, horiek ez baitzuten inongo golik sartu lehen hamar minutuetan eta Arrasatek partida berdindu zuen.

Gerora, golak eta berdinketak trukatu ziren, bost minutu falta zirela horiak bi galdu arte. Banakako defentsarekin egindako azken ahalegin batek itxaropena eman zien lokalei, berdinketa baliozkoa zela jakinda. Baina jaurtiketak huts egin eta porrota amaitu zen, eta mailaz igotzeko aukera galdu zen.

Denboraldi osoan sailkapeneko lehen postuetan egon ondoren igoera faserako ez sailkatzeak golpe latza izan zen.Harro gaude taldeak kanpaina honetan egindako lanaz, ez baitzuen horrelako amaierarik merezi. Etsipena izugarria izan zen, baina altxatzea besterik ez dago.

Taldearen hazkundearen irakurketa positiboa egin behar dugu, baina oraindik esperientzia pilatzea falta da, asteburu honetako egoerak biziz baino lortzen ez dena.

UROLA EK LAZTIMENDI, 23 - MUGARRI INGOU ARRASATE, 24

LLORET CUP 2023

Lloret Cup-en dena aurreikusitakoaren arabera doa. Larunbatean, parte hartzeko ilusioak arindu zuen bidaia luze eta gogaikarria. Logelak banatu eta bazkaldu ondoren, denbora egon zen atsedena hartzeko eta, autobusean hainbeste denbora eserita egon ondoren gogortuta zeuden hankak luzatzeko. Gainera, Senior Mutilen partidari jarraitu ahal izan zitzaion Euskal Kirola TBren bidez. Badirudi animoak eta bultzada ez zirela Ispillara iritsi.

Igande goizean, txapelketarako kredentzialak eta dokumentazioa jasotzeaz gain, entrenamendu txiki bat egin zuten, eta arratsaldean lehen partidak jokatu zituzten. Sei taldek egin zuten debuta, hiru garaipen eta hiru porrotekin. Gauean, Txapelketaren Inaugurazio-ekitaldia egin zen, desfilearekin eta taldeen aurkezpenarekin.