URRIAREN 8KO ETA 9KO KRONIKAK ETA EMAITZAK

Jarduera ona Klubeko talde guztiek, azteazkenean jokatuko duen lehen emakume-taldeak izan ezik, jokatu duten asteburuan: lau garaipen, berdinketa bat eta bi porrotekin. Ligako debutaren bezperan, lagunarteko partidak jokatu zituzten infantil neskak zein mutilak. Mutilen Senior partidako atsedenaldian ANET HARATEGIAk emandako lotea zozketatu zen eta Camino Bayónentzat izan zen.

1. LURRALDEKO GIZONEZKOAK

CB UROLA EK LAZTIMENDIren garaipena Aritzbatalde Taberna ZKEren aurka, etxekoen defentsa sendo batean oinarritua. Hala eta guztiz ere, horiak erasoan eginiko okerrek berdintasunari eutsi zion lehen zatian. Zortzina atsedenaldian.

Bigarren erdian, ordea, Inixiok entrenatutakoek defentsa-irmotasunari eutsi zioten eta erasoko prestazioak hobetu zituzten, eta asmatze-ehuneko handia lortu zuten, eta horrek hautsi egin zuen partida. Amaierako 27 eta 15an, ondo baino hobeto islatzen da bigarren aldi horretan gertatutakoa.

Datorren astean, Saiekoren kantxa bisitatuko dugu Donostian, ligaren hasiera honetan talde lehiakorrenetakoa.

UROLA EK LAZTIMENDI, 27 - ARITZBATALDE TABERNA ZKE, 15

JUBENIL GIZONEZKOAK

Beste garaipen eroso bat CB UROLA EK CRISTALERÍA GOIHERRI taldearentzat. Gureak, hasieratik amaierara nagusitu ziren. Markagailuan hainbesteko aldearekin, zaila da kontzentrazioari eustea eta jaurtiketa-akatsak egin zituzten, saihestu zitezkeen galera batzuk, defentsan lasaitu ziren… Datorren astean, derbia Legazpin. EUTSI MUTILAK!

UROLA EK CRISTALERÍA GOIHERRI, 38 - BACALAOS SANTYMAR HONDARRIBIA, 18

KADETE GIZONEZKOAK

CB UROLA EK ANTONIO ARANZADI taldeko mutilek ondo jokatutako partida. Estu hartu zuten bigarren urteko eta partida guztiak 12 gol baino gehiagotik irabazten ari den taldea. Lanean jarraitzen dugu.

UROLA EK ANTONIO ARANZADI, 22 - AMENABAR A ZKE, 26

INFANTIL EMAKUMEZKOAK

Trebakuntza-talde batean garrantzitsuena ikasten bada, CB UROLA EK GOIERRI BUSko neskak ondo ari dira: 20 x 40an kokalekua; paseak, harrerak; defentsa-jarrera… hobetuz doaz Neskek erakusten duten grina eta handinahia nabarmentzeko da, asko laguntzen baitu esku hartzen eta hobetzen. GORA NESKAK!