AZAROAREN 27/28ko KRONIKAK ETA EMAITZAK

Asteburu positiboa Klubarentzat, zazpi garaipen eta bi porroteko balantzearekin. Bitxikeria gisa, Ispillatik urrun jokatu duten talde guztiak bi puntuekin itzuli dira. Nabarmentzeko denboraldiko lehen garaipenak emakumezkoen lehen taldearentzat eta gizonezkoen bigarrenarentzat.

1. LURRALDEKO GIZONEZKOAK

UROLA EK LAZTIMENDIren garaipen garrantzitsua Bergaran. Bi inertzia oso desberdin gurutzatzen ziren: Urola, irabazteko joerarekin, eta Bergara, azken porrotek baldintzatuta. Tranpa moduko partida bat izan zitekeen, non, ondoen sailkatutakoak irabazi beharko luke, baina ez da beti horrela gertatzen. Partida lehiatuagoa espero genuen, Bergarak talde ona duelako eta lehen fase honetan aukerak agortzen ari zaizkiolako. Zorionez, partida atsedenaldia iritsi baino minutu batzuk lehenago hautsi zen. Bigarren zatian, diferentzia kudeatzen jakin genuen, etxekoei erreakziorako aukerarik eman ez zuen defentsa-intentsitatean oinarrituta, eta, hala, partida amaiera lasaia izan genuen. (20-24) Liderrak izaten jarraitzen dugu, eta, nahiz eta lehen fase honetan sailkapeneko posizioa hutsala izan, hobe da goian egotea, matematikoki bigarren fasera pasatzea ziurtatzeko.

1. LURRALDEKO EMAKUMEZKOAK

Denboraldiko lehen garaipena Emakumezkoen Senior taldearentzat, UROLA EK URZUM taldearentzat. Merezi zuten… Orekatua hasi zen partida, baina beti horien aldeko abantaila txikiekin. 7-8 atsedenaldian eta bi taldeei gol egitea kostatzen zitzaigun. Bigarren zatian, Iñigoren neskak zentratuago atera ziren eta oso sendo agertu ziren defentsan eta atepean, bi gol bakarrik jasoz. Erasoan ere hobekuntza nabaritu zen lehen zatiarekin alderatuta, eta lehen garaipen irrikatua lortu genuen. ZORIONAK NESKAK! Jarraitu lanean eta emaitza on gehiago lortuko dituzue.

2. LURRALDEKO GIZONEZKOAK

Denboraldiko lehen garaipena UROLA EK ALAIA HORTZ KLINIKA-rentzat ere. Sailkapenean atzean ez geratzeko irabazi beharreko partida zen eta bi taldeek ez zuten joko handirik erakutsi. Zorionez, gureak lortu zuten helburua. Orain lanean jarraitu behar dugu, anbizio handia erakutsiz. Talde honek askoz gehiago eman dezake eta eman behar du. Urtziri eskaini diogu garaipena, animo!

JUBENIL GIZONEZKOAK

Partida zaila UROLA EK CRISTALERÍA GOIHERRI taldearentzat, seguru asko, Gipuzkoako Txapelketako 1. faseko talde indartsuenaren aurrean. Gure jokalariek, lehen urtekoak denak, bigarren urteko jokalari asko zituenrekin Elgoibarren aurka neurtu zituzten indarrak eta denboraldiko partidarik onena jokatu zuten. Horitxoek, une oro aurpegi eman zuten eta gauzak zail jarri zizkion arerioari. Markagailuan atzetik joan arren, ez zuten partida galdutzat eman azken txistua entzun arte. Atsedenaldian markagailuak 16-22koa erakusten zuen bisitarien alde, baina bigarren erdian partziala 13nako berdiketa izan zen. Bigarren fasean, gurearen antzeko maila duten taldeen arka indarrak neurtuko ditugu, eta sailkapen-taulan ahalik eta goren geratzen saiatuko gara. Jokalari guztiak zoriondu nahi genituzke, zaletuei eskaini ziguten partidu handiagatik. Juantxo Pérezi ere gure estimazio handiena, ordezkari gisa, erakutsitako grina eta emanda laguntzagatik.

KADETE GIZONEZKOAK ERRENDIMENDUA

UROLA EK RS ARALARREK erraz irabazitako partida. Emaitza handia izan zen arren, prezipitazio eta zehaztasun falta handiak izan genituen. Lasaitu egin behar dugu, zoro samarra ari gara. Datorren asteko geldialdia ondo etorriko zaigu indarrak hartzeko. Animo taldea! Lanean jarraitu!

KADETE EMAKUMEZKOAK ERRENDIMENDUA

Hasieratik partida gure alde izan zen. Erasoan askoz hobeak izan ginen, entrenamenduetan ikasitakoa ondo eginez eta gol-aukera argiak sortuz, nahiz eta sei metrotatik asko hutsegin. Defentsan, zuzendu beharreko akats inozoak egiten ditugu. Egiako gol asko gure aurka adierazitako falten ondoren gertatu ziren. Kontzentrazio-falta hori hobetu egin behar dugu, arbitroak txistua jo ondoren, erlaxatu eta kontraerasoan harrapatzen gaituztelako. Erasoan, hobekuntza ikusten da, eta neskek askeago jokatzen dute. LANEAN JARRAI!

INFANTIL EMAKUMEZKOAK

Pulporen aurkako partida zaila zirudien, eta hala izan zen. Hasiera-hasieratik, neskak partidan sartuta aritu ziren, eta jokoa eta markagailua berdinduta egon ziren. Bi taldeek defentsa onak zituztela erakutsi zuten, eta erasoan jokatzea eta golak sartzea kostatu zitzaigun. Horitxoek jarrera hobetzen ari dira, eta, beraz, nahiz eta emaitza 18-19 izan Zumaiakoentzat, gure taldea zoriondu eta lanean jarraitzea besterik ez zaigu geratzen.

EMAITZAK Resultados  · 2021 / 11 / 27-28