Urriaren 23-24ko kronikak

gizonezkoen lehen taldearen garaipena nabarmenduko genuke, lortutako moduagatik, eta infantil nesken eta errendimenduzko kadeteen bolada onak.

1. LURRALDEKO GIZONEZKOAK ·
Urola Laztimendiren garaipen agonikoa Hondarribiaren aurka, Zumarragako Ispillan.

Partidak hainbat erronka zituen etxekoentzat, lesioengatik jokatu ezin zuten kideak ordezkatzea eta, aurreko jardunaldian Donibanen galdu ondoren, konfiantza berreskuratzea.

Partida oso sufritua izan zen horientzat, eta alde on batzuk izan arren, Hondarribia beti egon zen partidan sartuta, atsedenaldiko 13 berdinetak adierazten duen moduan.

Bigarren zatia, berriz, atezain bisitariaren lan handiak baldintzatu zuen, eta, horri esker, bizpahiru goleko aldeak lortu zituzten hondarribitarrek. Dena azken minutuetan erabaki zen eta etxekoek bisitariek jasandako kanporatze bikoitza baliatu zuten partida iraultzeko.

Minutu eta erdi falta zela, 25na berdindu zen. Hondarribiak beste kanporatze bat izan zuen eta atezainik gabe jokatzea erabaki zuela baliatuz, Inixiok zentralaren gaineko banakako defentsa agindu zuen eta, baloi galaraztea behartuz, horitxoek gola egin zuten atea hutsik zegoela. Minutu bat geratzen zen jokoan, baina gutxieneko abantaila hori defendatzea lortu zen.

Esandakoa, garaipen sufritu eta baliotsua, denboraldiko lehen atsedenaldira, sailkapeneko buru iristeko balio izan duena.

1. LURRALDEKO EMAKUMEZKOAK
Leitzarangoen (seguruenik orain arte parean izan dugun talderik hoberena) garaipen aringarririk gabea, defentsan sendoan eta kontraerasoan oinarrituta, aurretik eraman gintuzten. UROLA EK-ekoak oso lotuta eta oso deseroso egon ziren partida osoan. Atsedenaldiko 17-3koa, azalpenik esanguratsuena. Bigarren zatian pixka bat animatu ginen, baina ez zen ez gure eguna, ez gure gerra…

Urte gogorra izango dugu, baina ez dugu etsiko... Aupa neskak!!!

2. LURRALDEKO GIZONEZKOAK
UROLA EKren partida ona, baina gaztetasunak eta esperientziarik ezak eragina izaten dute lehiaren fase erabakigarrietan. Lanean jarraituko dugu, gogoz, talde honi inork ez baidio irabazten.

Lanean jarraituko dugu, gutxik izango dute talde honek baino grina handiagoa

JUBENIL GIZONEZKOAK
Horien gehiegizko galerak baldintzatutako partida. Erasoan trabatutako jolasa, erantzun kolektibo gutxi eta banakako irtenbide gehiegi dituena. Motibazioa eta talde-lana landu behar dira...

KADETE GIZONEZKOAK ERRENDIMENDUA
Hondarribian, asko landutako garaipena lortu zuten Iñigo eta Unairen mutilek. Partida osoan zehar markagailuan aurretik joan arren, bigarren zatiko 10. minutura arte ez zuten zulorik egitea lortu. Taldea oso urduri eta presaka egon zen partidako une desberdinetan. Baina, azkenean, horien kalitateak eta ahalmen fisikoak balantza gure alde makurtu zuen.

Hurrengo partida, Zarautz B-ren aurka, Ispillan. Garaipenez betetako bi talde aurrez-aurre... Eutsi mutilak!!!

INFANTIL EMAKUMEZKOAK
Ainhoa eta Eiderren nesken partida handia Hernaniren aurka, 3-15 iritsi ziren partidaren amaierara. Nabarmentzekoak dira defentsan egindako lan handia eta atezainaren geldiketak. Erasoan taldekide sentitzen ikasten ari garela sumatzen da, eta taldean gehiago jokatzean eta astean zehar entrenatutakoa aplikatzean, gauzak ateratzen hasten dira eta markagailuan islatzen dira.

Orain, lanean eta borrokan jarraitu, hobetzeko, eta, ahal bada, ligan galdu gabe jarraitzen saiatu.